dimarts, 14 de juny de 2011

Estimades famílies: des de l'escola us animem a llegir en família!

La llar ofereix moltes i variades oportunitats per explicar, dialogar, llegir en veu alta... és a dir, compartir amb els vostres nens i nenes moments inoblidables coneixent històries junts.
A través dels contes i llibres, podreu descobrir nous personatges i aprofitar una eina tant valuosa com és el llibre per apropar-vos i comunicar-vos, de manera diferent, als sentiments i inquietuds dels vostres fills/es.
El desig de llegir es construeix a través de la pràctica i el contacte amb les bones històries i és aquí on vosaltres, els pares i mares, des de l’ambient familiar, podeu exercir una influència decisiva, plantejant la lectura sense obligacions ni exigències.
Nosaltres des de l’escola us engresquem a gaudir de la Biblioteca, ja que aquest és un espai on podreu trobar un llibre adient per a cada lector i descobrir múltiples formes de gaudir de la lectura.
Animar a llegir en família exigeix de constància i entusiasme, a més propicia situacions que provoquen el contagi i generen una predisposició positiva envers els llibres.
Un conte abans d’anar a dormir o un llibre triat junt amb el pare i la mare, per exemple, reforcen els llaços afectius i creen en els fills sensacions i records perdurables per a tota la vida.
Des de l’escola us volem transmetre que llegir no és una tasca puntual d’un dia o dos... si no, que aquesta feina realitzada conjuntament (família - escola), anirà consolidant tot un procés que donarà fruits amb el temps.
Us esperem a la Biblioteca (i no us oblideu de portar el carnet).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada